Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

21-27 Mayıs "Türk Mutfağı Haftası"

T.C. Cumhurbaşkanlığı Himayesinde 21-27 Mayıs "Türk Mutfağı Haftası"

İlimizde Türk Mutfağı Haftası kapsamında yapılacak etkinlikler.

Etkinlik Proğramı;

-17 Mayıs Saat: 10:30 Turizm Fakültesi Türk Mutfağı hakkında akademik çalışma ve Konferans (Sorumlu Kuruluş; Turizm Fakültesi)
-17 Mayıs Saat : 13:30 Dedeman Uygulama Oteli Yemek Yarışması
(Sorumlu Kuruluş: Dedeman Turizm Otelcilik Uygulama Oteli Meslek Lisesi)
-20 Mayıs Saat: 09:30 Cafe25 Basın Mensuplarına ve Sivil Toplum Kuruluşlarına Türk Mutfağı Haftası Lansman Kahvaltısı (Sorumlu Kuruluş: Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş.)
-23 Mayıs Saat 13:00 Yakutiye Medresesi Önü İkramlar (300 Kişilik)
(Sorumlu Kuruluş: Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü)
*Erzurum Şerbeti
*Erzurum Su Böreği
*Erzurum Demir Tatlısı
*Erzurum Ayran Aşı Çorbası İkramı
- 23 Mayıs Saat 13:00 Yakutiye Medresesi Önü Erzurum Yemekleri Kitapçığı Dağıtımı (Sorumlu Kuruluş; Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü)